Referenties

HHSfc
Marise Kuypers Trafficcoördinator, dienst Communicatie & Marketing aan De Haagse Hogeschool:
"Sandra is een creatieve, enhousiaste en gedreven persoon die wij inmiddels als een echt teamlid beschouwen. Daarnaast is ze ontzettend prettig in de omgang en niet chagrijnig te krijgen!"

Desk-Hopping DTP wordt door De Haagse Hogeschool ingehuurd om op locatie de afdeling Marketing & Communicatie te ondersteunen. Voor grote DTP-projecten van De HHS werkt Desk-Hopping DTP ook vanuit het eigen kantoor in Leiden.mproof

Arjen Brand, manager Marketing & Communicatie
"Desk-Hopping is een leverancier waar we erg enthousiast over zijn. Niet alleen bij het vertalen van behoefte naar vormgeving, maar er wordt ook conceptueel goed meegedacht."

Mproof is specialist op het gebied van Service Management oplossingen voor de ondersteuning van medewerkers, klanten en burgers.
Desk-Hopping DTP verzorgt de vormgeving van alle grafische uitingen vanuit eigen kantoor.Ortec

Andre de Ruiter, Art Director – Corporate Marketing

“Sandra werkt nauwkeurig en denkt altijd mee. Ze is een echte vakvrouw die aan een half woord genoeg heeft. We zetten Sandra regelmatig in en hierin stelt ze zich flexibel op. We zijn ontzettend blij dat ze voor ons wil werken.”


Elburglogo

Brenda van den Boogaard, Team Leader Prepress:
"Je bent heel gemakkelijk in omgang en daarnaast werk je snel en nauwkeurig. Een toppertje!"

Desk-Hopping DTP werkt graag voor Elburg Botanic Media BV; dé specialist in marketing en promotie van botanische producten. Desk-Hopping DTP wordt door Elburg ingeschakeld voor de opmaak/DTP van folders, brochures, flyers en beeldbewerking.