Onze Diensten

Desk-Hopping DTP ondersteunt u graag bij de opmaak/DTP van al uw drukwerk en PDF bestanden voor digitale toepassingen zoals websites. Ook verzorgen wij prepress werkzaamheden voor drukkerijen.

diensten-sandraDesk-Hopping DTP beschikt over de juiste kennis en ervaring om u optimaal van dienst te zijn. U kunt bij Desk-Hopping DTP terecht voor de opmaak/DTP van folders, brochures, flyers, advertenties, visitekaartjes en beeldbewerking. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de begeleiding naar de drukker. Professioneel en betrouwbaar, met altijd de deadline in het achterhoofd.

Bij u op locatie
Desk-Hopping DTP is flexibel en daadkrachtig. Bij u op locatie aan een opdracht werken behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Op die manier zijn de lijnen kort en ziet u direct het resultaat. Wij kunnen daarbij gebruik maken van uw eigen computers maar ook de apparatuur van Desk-Hopping DTP meebrengen. Desk-Hopping DTP verzorgt zelfstandige klussen en functioneert ook uitstekend in teamverband, bijvoorbeeld bij vervanging wegens ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof.

Vanuit ons eigen kantoor
Geen extra werkplekken tot uw beschikking? Desk-Hopping DTP verzorgt uw opdrachten ook vanuit het eigen kantoor in Leiden. Heldere afspraken en een doelgerichte aanpak zijn daarbij onze leidraad.

diensten-pantoneAltijd de juiste oplossing
Desk-Hopping DTP heeft een uitgebreid netwerk van samenwerkende partijen tot haar beschikking om u de juiste oplossing te bieden. Wij werken regelmatig samen met drukkerijen, uitgeverijen en reclamebureaus.